Niet tevreden - Retourbeleid

Elke Murale is uniek en wordt voor jou speciaal op maat gemaakt. Na ontvangst van je betaling wordt het productieproces in gang gezet. Het is daarom niet meer mogelijk om jouw Murale na de start van het productieproces te annuleren. 

Ondanks dat elke Murale uniek en speciaal voor jou wordt geproduceerd kun je Murale binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kun je ons (Murale B.V., Biesterweg 48, 5615AJ, Eindhoven) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

Murale staat voor kwaliteit. Mocht er desondanks een probleem ervaren? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je Murale contact op via info@murale.nlMurale zal dan samen met je naar een oplossing zoeken.