Welkom!

Leuk dat je er bent

Van oude meesters tot moderne kunst; met de hoogwaardige kunstframes van Murale in premium aluminium lijst hangt er iets blijvends in je interieur

Hoe het allemaal begon

In 2020 werd Murale opgericht door twee beste vrienden met een gedeelde passie voor unieke kunst. Gedreven door de wens om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek, ontstond het idee achter Murale. Wij geloven sterk in de kracht van kunst om emoties te wekken en willen deze ervaring delen met iedereen. Murale begon als een ambitieus project om hoogwaardige kunstwerken te presenteren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook betaalbaar voor iedereen. Deze visie vormde de kern van Murale en drijft ons voortdurend om kunstliefhebbers te voorzien van een diverse en toegankelijke collectie die de schoonheid van creativiteit in elk interieur brengt.

Dit is Murale

Van oude meesters tot moderne kunst; met de hoogwaardige kunstframes van Murale in premium aluminium lijst hangt er iets blijvends in je interieur. Binnen no-time een eye-catcher aan de muur gemaakt van premium kwaliteit materiaal. Mocht je na een tijdje toch uitgekeken raken dan wissel je het doek zo gemakkelijk als de seizoenen van het jaar. Persoonlijk advies nodig? Ons team staat voor u klaar om u te helpen een selectie te maken uit ons uitgebreide aanbod

Onze beloften

Hoogwaardige kwaliteit

Geproduceerd in Nederland met premium materialen. De klant staat centraal

Persoonlijk advies

Behoefte aan advies, kom je niet uit de maat? Zelfs voor een gratis digitaal voorbeeld staan we klaar

Altijd gratis verzending

Wij nemen de verzendkosten graag voor je voor rekening. Scheelt toch weer ;)

We Love Happy Customers

Laat je inspireren door voorbeelden van onze tevreden klanten.We worden niet voor niets beoordeeld met een 4.9/5

100% Nederlandse topkwaliteit

Bij Murale.nl staat topkwaliteit voorop in onze kunstwerken, allen vervaardigd met liefde en precisie in een Nederlands familiebedrijf. Onze meesterwerken zijn het resultaat van toegewijde kunstenaars die hun passie en vakmanschap inzetten voor elke penseelstreek. In dit familiebedrijf hechten we niet alleen waarde aan kwaliteit, maar ook aan de menselijke connectie. Ons team deelt een gezamenlijke toewijding aan het creëren van kunst. Murale.nl biedt meer dan kunst; we bieden een unieke ervaring waarin vakmanschap en menselijkheid samenkomen. Ontdek de warmte van ons atelier en breng een blijvend stukje emotie en esthetiek in huis met een kunstwerk van Murale.nl.

Uitgebreide collectie met mooie samenwerking

Murale verwelkomt je in een wereld van prachtige kunstwerken en unieke samenwerkingen met getalenteerde kunstenaars. Onze collectie is een schatkamer van diversiteit, variërend van moderne abstracties tot tijdloze klassiekers. Wat Murale echt onderscheidt, is onze voortdurende toewijding aan het uitbreiden van deze verzameling. We koesteren een samenwerking met opkomende en gevestigde kunstenaars, wat resulteert in een steeds groter wordende collectie die kunstliefhebbers aanspreekt.